Doe mee

Alleen samen met jullie wordt het een fantastisch spektakel.

Drie dagen plezier

Voor heel Blixembosch.

Nieuws

Lees meer over Familiespektakel Blixembosch.

  • Speelgoedmarkt 2015

    Speelgoedmarkt 2015

    Van FS2014 Speelgoedmarkt

    Geld verdienen en uitgeven tijdens de speelgoedmarkt op zondag 30 augustus? Een marktplaats van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kun je van 10:30 tot 13:00 het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen. Meedoen is gratis maar je moet je wel even inschrijven. Als je je hebt ingeschreven kom je op 30 augustus naar het Aanschotpark met je speelgoed. Je kunt hier vanaf 10:15 je spullen uitstallen. Vraag opa, oma, familie en vrienden of ze ook allemaal komen kijken en kopen.

    Spelregels:
    • Alleen verkoop van speelgoed
    • Commerciële verkoop is niet toegestaan
    • Auto’s mogen in verband met de veiligheid niet laden en lossen op het terrein zelf! 

    Mooi speelgoed dat niet verkocht is kan worden aangeboden aan de stichting Wereldhuis. De stichting Wereldhuis steunt onder andere projecten in Mali, Ghana, Zuid-Afrika, Columbia, Tanzania, Gambia, Indonesië, Ethiopië, India, Brazilië, Minsk en Eindhoven. Voor meer informatie zie www.stichtingwereldhuiseindhoven.nl.

    Alleen compleet speelgoed kan worden aangenomen. De rest kan niet worden achtergelaten! Het speelgoed dient in dozen of vuilniszakken te worden aangeleverd.

    Ook oude brillen, gehoorapparaten, knopen, ritsen en overige fournituren zijn welkom bij de Stichting Wereldhuis. Zij kunnen hier vele mensen gelukkig mee maken.

    Inschrijven via het speelgoedmarktblixembosch email adres.

    Terugblik op vorig jaar in onze fotohoek:
    FS2014 Speelgoedmarkt
  • Zeskamp 2015

    Zeskamp 2015

    Op 29 augustus is het weer zover, de sportieve strijd tussen alle Blixemboschers in de Zeskamp. Vele teams hebben zich al opgegeven met creatieve namen als

    "Winter of '69", "Skitutjes", "Skiwis"

    Kortom het belooft weer een mooie Zeskamp te worden.
    Met nog iets meer dan een maand te gaan is er ook nog voldoende tijd om je voor te bereiden, een workout te volgen, met het team aan een bootcamp meedoen, kortom je conditie op pijl te krijgen. Veel voorbereidingsplezier!



  • Nog maar een paar weken …

    Nog maar een paar weken …

    Op 28, 29 en 30 augustus sluiten we in Blixembosch de zomervakantie af met het 24e Familiespektakel. Die data staan hopelijk al in je kalender want we verwachten namelijk iedereen in onze partytent in het Aanschotpark. Het programma is vertrouwd en vergelijkbaar met vorige jaren. Om maar te beginnen met het klapstuk: we hebben Nightflight to Rio, de superband van vorig jaar ook voor dit jaar vastgelegd. Het belooft dus weer een spetterende feestavond te worden.
    Vrijdags zetten we de minidisco op een andere manier op, maar de bekende vakantiedansjes van de camping komen zeker weer aan bod. Na het dansen bouwen we de tent om tot een grote pub voor de BlixemQuizzz, aanmelden hiervoor via de site.
    Zaterdag is de dag voor de sportievelingen, allereerst de marathonestafette en ’s middags de zeskamp.
    De speelgoedmarkt luidt de derde dag van het Familiespektakel in en via de Blixemse lunch komen we in de DoeMarkt. Veel activiteiten waar je zelf aan mee kunt doen, scouting, sport en dans.

    Rest me nog één ding te melden – het thema. Dit jaar staat alles in het teken van de Après Ski. Je kent het wel, de gezelligheid met elkaar wanneer je een dag actief bezig bent geweest. Dat past ook heel prima bij Familiespektakel Blixembosch. Denk maar eens aan al die gezellige muziek die we kunnen draaien, een verkiezing van Frau Dirndl en Herr Lederhosen en wat schnapps. Dat gaat helemaal goed komen! Wie heeft er trouwens nog wat oude ski’s of skischoenen liggen die we mogen gebruiken als decoratie in de tent? Laat even weten ons email adres, elke bijdrage is zeer welkom. De eerste die als “Rudi” binnenkomt krijgt van mij een “biertje” ;-)


    Dank aan alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven en daarmee de organisatie van het Familiespektakel Blixembosch weer mogelijk maken. Mocht je nog tijd over hebben: elke hulp is nog steeds welkom.

    Prettige vakantie en tot 28, 29 en 30 augustus.
  • Website wijkvereniging

    Website wijkvereniging



    We zijn nu ook te vinden op de website van de wijkvereniging.
  • LOCATIE

    Waar kun je ons vinden?

    Familiespektakel Blixembosch

    • Straat :Granaat
    • Stad :Eindhoven