Doe mee

Alleen samen met jullie wordt het een fantastisch spektakel.

Drie dagen plezier

Voor heel Blixembosch.

Nieuws

Lees meer over Familiespektakel Blixembosch.

  • Dansen op het Familiespektakel Blixembosch

    Dansen op het Familiespektakel Blixembosch



    Dat we met zijn allen graag dansen in Blixembosch dat is wel duidelijk wanneer je naar het programma van het Familiespektakel kijkt. Een overzicht:


    Dus, kom naar het Aanschotpark en swing gezellig mee!
  • Hoogtepunten 2014

    Hoogtepunten 2014


    Een terugblik op de hoogtepunten van het Familiespektakel Blixembosch 2014. Beleef de MiniDisco, Marathonestafette, Zeskamp, Feestavond met Night Flight to Rio, Speelgoedmarkt, Dans workshops, Circus voorstelling en Ballonnen oplaten opnieuw.
  • Een betaalbaar Familiespektakel Blixembosch

    Een betaalbaar Familiespektakel Blixembosch



    Dit jaar is de consumptieprijs voor het Familiespektakel Blixembosch op €1,75 vastgesteld. Hoe komen we daarop?

    Het Familiespektakel is een non-profit evenement, dat betekent dat we geen winst willen maken. We willen de kostprijs van de consumpties zo laag mogelijk houden. Goed nieuws uiteraard. Maar we moeten wel rekening houden met alle uitgaven die we voor zo'n feest moeten maken. We willen namelijk zelfstandig zijn en blijven, zonder een groot commercieel evenement te worden.
    Al onze kosten worden betaald door de inkomsten van de consumptiebonnen. De bonnen die als betaalmiddel gelden voor de bar en de catering. Al jullie uitgaven komen dus ten goede van het Familiespektakel Blixembosch zelf. Er blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen.

    Elke bon die door jullie wordt uitgegeven maakt het mogelijk:

    • om de zeskamp met mooie spelen op te zetten
    • een superband te boeken voor de zaterdagavond
    • bewaking en beveiliging te regelen
    • een partytent (!) op het Aanschotpark opzetten
    • een goochelaar of clown voor de kids te regelen
    • enzovoorts

    Onze vraag aan jullie: help ons om de consumptieprijs laag te houden en neem geen eigen drank of eten mee. Sterke drank is in verband met onze vergunning sowieso verboden op het terrein. Ook glas is verboden op het terrein. Let tijdens de zeskamp ook op met barbecues, de veiligheid op het terrein staat voorop. Kom bij ons eten in de catering tent of nodig je teamgenoten uit voor een BBQ bij jezelf in de tuin.

    Dank jullie wel voor de medewerking.
  • Dank aan onze vrijwilligers

    Dank aan onze vrijwilligers


    Aanstaand weekend is het zover, het 24e Familiespektakel Blixembosch. Waar zouden we zijn zonder al onze vrijwilligers ... Precies, helemaal nergens. Zij zetten zich in voor:

    De organisatie, aankleding, spelbegeleiding, elektra, bar, catering, schoonmaken, schmincken, pannenkoeken bakken, bonnenverkoop, EHBO, BlixemQuizzz, Zeskamp, MiniDisco, Marathonestafette en natuurlijk het opblazen van de ballonnen ;-) 

    Dankzij hen is het mogelijk om een feest als het Familiespektakel te organiseren. De een werkt een uurtje, een ander is zelfs het gehele weekend in het Aanschotpark te vinden. Vele handen maken licht werk en allemaal hebben we de overtuiging om gezamenlijk een mooi en toegankelijk wijkfeest neer te zetten. Al onze vrijwilligers zijn dan ook collega wijkbewoners uit Blixembosch die je bij school of bij Albert Heijn weer tegen kunt komen. Onze vraag aan alle deelnemers is om respect voor onze vrijwilligers te hebben. Dit kan door:

    • Respecteer de mening van de spelbegeleider bij de Zeskamp
    • Steek een handje toe en laat het afval achter in de containers
    • Let op bij onveilige situaties en waarschuw de organisatie (rode polo shirts)
    • Steek je duim omhoog naar onze vrijwilligers in de gele shirts

    DANKJEWEL !!!

    Tijs, Paul, Suzanne, Bram, Ellen, Levi, Lars, Dominique, Hein, Jelino, Thijmen, Irma, Isabel, Myrna, Sven, Niels, Tim, Louis, Coco, Jeroen, Bertie, Toine, Martijn, Wim, Renate, Marian, Conny, Carlijn, Gerdie, Gerard, Chris, Helma, Inge, Marcel, Rick, Ilse, Joris, Martijn, Aniek, Iris, Esther, Ursula, Jacqueline, Kim, Bert , Aarnout, Marco, Paul, Jacques, Sjakko, Siward, Esther, Willie, Eric, Peter, Gerry, Ine, Marjan, Petri, Henk, Cees, Michel, Arjan, Vincent, Corry, Petra, Roland, Enno, Simon, Aito, Bert, Edwin, Martijn, Renze, Lieke, Mary-Ann, Nicole, Myra, Irene, Dannie, Martine, Lidewij, Jörgen, Tom, Erol, Rene, Mark, Marc, Mike, Henk, Bas, Pauline, Jekno, Raymond, Lizette, Geraldine, Nathalie, Astrid, Rob, Corinne, Twan, Marcel, Gertjan, Harm, Korbi
  • Zaterdagavond - Night Flight to Rio

    Zaterdagavond - Night Flight to Rio

    Weten jullie nog wat voor feest het was vorig jaar op zaterdagavond? Het dak ging eraf met Night Flight to Rio.

    Van FS14 Feestavond

    En dit jaar dan? Het dak zal er weer af gaan, dubbel en dwars, want Night Flight to Rio komt wederom op zaterdagavond een feestje bouwen tijdens het Familiespektakel Blixembosch. Goede muziek, sfeer en plezier gegarandeerd. En mocht je even willen bijkomen van al dat geswing, dan kun je uiteraard op ons terras ff chillen.

  • LOCATIE

    Waar kun je ons vinden?

    Familiespektakel Blixembosch

    • Straat :Granaat
    • Stad :Eindhoven